Welkom

Heeft u altijd al eens naar Azië willen gaan, maar niet in een overvolle bus, met een overvol programma, in een paar weken langs alle bekende plaatsen te worden gesleurd?
Ben u op zoek naar de rust van een kleine groep (3-5 personen) die begeleid door een echte Thai, maar toch in de Nederlandse taal u precies laat zien wat u interesseert, en met het bekende Aziatische geduld een tempo aanhoud die precies bij u past?

Na een succesvolle start van een reisbureau voor Thaise mensen die Europa aandoen, hebben mijn vrouw en ik besloten hetzelfde model ook in Thailand op te zetten. Kleine groepen, geen taalbarrière, flexibel, maar soms ook diepgaand richten we ons met name op die groep mensen die zich in een grote groep minder thuis voelen, of in dergelijke groepen onvoldoende antwoorden op hun vragen kunnen vinden. Daarnaast helpen we mensen die voor medische behandeling komen, of een rustpunt in hun leven maken door in een klooster in retraite willen gaan. Meestal is het fijn om dit in combinatie te doen met taalvaardige mensen (mijn vrouw spreekt vanzelfsprekend uitstekend Thai) die nou net iets meer weten van de achtergronden en daar de tijd voor hebben om dat uit te leggen. Immers houden we de groepen klein, zodat daar tijd voor is.

Bent u opzoek naar iemand die u helpen kan om kennis te maken met Thailand, het land van de glimlach?

Dan bent u op de goede plaats. Wij hebben heel veel mogelijkheden voor u! Of u nou komt voor rust, meditatie, winkelen, een medische ingreep, natuur of cultuur, Thailand heeft voor iedereen heel veel te bieden.

Houdt u van het strand en de zee?

Wij gaan samen naar het strand en de zee!

 

Houd u van de bossen en de bergen?

Wij gaan samen naar de bossen en de bergen.

 

Houd u van winkelen?

Wij gaan samen naar winkels en winkelcentra!

 

Houd u van cultuur en achtergronden?

Wij brengen u naar culturele omgevingen en gebouwen en onthullen de achtergronden van dit bijzondere land!

 

Wilt u zich verdiepen in het boeddhisme?

Wij weten de tempels waar ook westerlingen zich kunnen terugtrekken voor meditatie.

 

Alles wat u wilt, kunnen wij voor u voorbereiden.

Om u een idee te geven van een rondreis kunt u hier klikken. Een vollediger overzicht, met voorbeelden, kunt u vinden in de sectie "Reizen".